info@angelavandongen.nl of +31 (0) 6 29 300 617

Wie ben ik?

angelavandongen

crkbo-registratieIk ben Angela van Dongen.
Na een carrière van bijna twintig jaar als HBO verpleegkundige  waarin ik in  verschillende sectoren  van de zorg heb gewerkt , zoals GGZ, epilepsie kliniek thuiszorg en ouderenzorg, ben ik in 2007 gestart als docent  zorg en welzijn.


In 2010 ben ik afgestudeerd als bachelor leraar zorg en welzijn aan de HAN. Vanaf deze periode ben ik actief geweest met het ontwikkelen van opleidingsplannen, geven van trainingen en het coachen van de individuele medewerker en het begeleiden van intervisie groepen bij een grote VVT organisatie.


Sinds 2015 ben ik als freelancer gestart, om als opleider, trainer en coach, medewerkers werkzaam in zorg en welzijn te ondersteunen in hun leer en ontwikkel proces
Mijn visie is dat mensen het grootste leerrendement  krijgen door de nieuwe kennis toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Daar gebeurt het daadwerkelijke leren.


In mijn werk als docent zorg en welzijn, staat de individuele leerbehoefte centraal. Door mijn  vakinhoudelijke kennis, ervaring en mijn visie op strategisch opleiden, is mijn uitgangspunt dat eigenaarschap, motivatie en eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer de belangrijkste leerprincipes zijn.